Doe je online aankopen via TROOPER en steun K. Peer SV

Lees hier hoe je ons kan steunen

50 jaar lid? Dat moet gevierd worden!

Gepubliceerd op

Voor de partij van het 1ste elftal tegen Sparta Lille vandaag werden Albert Wienen, Leopold Daens en Rudi Vanhees door het bestuur, burgemeester Steven Mathei en Schepen van vrijwilligerswerk Sigrid Cornelissen in de bloemetjes gezet.

Zower Albert als Leopold zijn dit jaar 50 jaar aangesloten bij de Peerder Sportvrienden. Een unieke prestatie.

Albert is ex-speler, jeugdtrainer, secretaris en bestuurslid. En nog steeds een actieve vrijwilliger, zowel op als naast het plein. Het zijn mensen zoals hem die een voetbalclub rechthouden...

Leopold, Pol voor de vrienden, heeft er een mooie carriere als scheidsrechter opzitten. Hij heeft pas vorig seizoen het fluitje aan de haak gehangen, maar is in al die voorgaande jaren de club altijd trouw gebleven. Ook is hij jarenlang een graaggeziene scheidsrechter geweest op ons jaarlijks jeugdtoernooi.

Rudi Vanhees, tenslotte, werd gevierd voor zijn 10 jarig voorzitterschap. Een dikke 15 jaar geleden sloot hij zich aan als afgevaardigde van de jeugdploeg van zoon Sven. Hij hield zich daarnaast nog bezig met eerst het jeugd- en daarna het hoofdbestuur. In 2005 nam hij het voorzitterschap over van Jef 'Pap' Hendrix.

Wat deze mensen voor de club gedaan hebben zullen we nooit kunnen terugbetalen. Wat er ons niet van weerhouden heeft om toch enkele mooie aandenkens aan hen (en uiteraard hun vrouwen) te schenken...

 

Bedankt alledrie, bedankt.