Doe je online aankopen via TROOPER en steun K. Peer SV

Lees hier hoe je ons kan steunen

Voetbalkamp 2016: U was weer geweldig!

Gepubliceerd op

Afgelopen week werd het 23ste voetbalkamp georganiseerd. In samenwerking met de TopSave Keeperschool en TopSoccer Voetbalschool, van Peer SV coryfeeën Benny Meuwis en Koen Witters, konden zo'n 190 toppers in spé een hele week leven als een prof. Trainen van 's morgens tot 's avonds, uiteraard met de nodige ontspanning daartussenin.

En of dat nog niet genoeg was kwamen tussendoor echte voetbalprofs zoals Koen Vanlangendonck (KVC Westerlo), Siebe Schrijvers (KRC Genk/Waasland-Beveren), Yoni Buyens (KRC Genk), Thomas Azevedo (OH Leuven), Toon Lenaerts (Lommel United) en Gwen Duijsters (Dames Eendracht Louwel) een kijkje nemen. Zij zijn altijd bereid om een handtekening uit te delen of wat tips te geven hoe je de top moet bereiken.

Ook was er opnieuw een uitstap gepland naar een voetbaltempel. Dit jaar was dat Borussia-Park, de thuishaven van de Bundesliga club Borussia Mönchengladbach, de bestemming. Met meer als 54.000 zitjes, kan daar geen enkel Belgische stadion aan tippen.

De week werd afgesloten met een lekker stukje pizza in combinatie met een medaille, diploma en voor sommige zelfs een trofee! Ook werd er rijkhalzend uitgekeken naar de tombola waar onder andere vele mooie en zeldzame voetbaltruitjes te winnen waren.

 

Ook veel dank aan het leger vrijwiliggers dat, naast de trainers en materiaalmeester, alles in goede banen deed leiden.

Foto's van deze onvergetelijke week vindt u rechts op deze pagina.