Doe je online aankopen via TROOPER en steun K. Peer SV

Lees hier hoe je ons kan steunen

Voetballen met vriend(innet)jes

Gepubliceerd op

Het Europees kampioenschap voetbal staat weer voor de deur. Dat worden dus (willens nillens) weer enkele maanden dat voetbal en de Rode Duivels in het bijzonder niet weg te slaan zullen zijn uit het nieuws.

Ongetwijfeld gaat uw jonge pagader ook aan u vertellen dat hij later misschien wel voetballer wilt worden. En waarom zou u dit hem niet laten uitproberen?

Wij willen u dan ook niet nalaten te melden dat uw kind mag komen voetballen vanaf de leeftijd van 4 jaar (bouwjaar 2012). Daar het huidig voetbalseizoen op zijn einde loopt willen wij hen toch de mogelijkheid geven om al eens kennis te maken met de voetbalsport. Uiteraard zijn ook oudere kinderen welkom.

We hebben speciale trainingen voor nieuwelingen samengesteld. Deze trainingen gaan door op 15, 22, 27 & 29 april 2015 telkens om 18 u op onze terreinen aan de Deusterstraat, vlak langs de skipiste.

U bent van harte welkom om op één of meerdere van deze trainingen eens te komen kijken en om uw kind zelfs eens mee te laten trainen, indien gewenst.

Sportieve kledij en sportschoenen zijn aan te raden. Een training duurt ongeveer één uur. En deelname is uiteraard gratis.

 

Voor meer info kan u terecht bij Jeugdcoördinator Erwin Bergmans via jeugdvoetbal(at)kpeersv.be of +32 498 763 485.