Doe je online aankopen via TROOPER en steun K. Peer SV

Lees hier hoe je ons kan steunen

Danke Joris! Merci Hendrik!

Gepubliceerd op

Voor de partij tegen Kaulille FC werden Joris Swinnen, zijn vrouw Anke en Hendrik Witters en Mia in de bloemetjes gezet. 

Als 10-jarige sloot Joris zich aan bij de toenmalige pré-miniemen en meteen maakte hij indruk op zijn ploegmaten en tegenstrevers met zijn vechtersmentaliteit. Hij is iemand die je bij het kiezen van de ploegen op de training meteen kiest, om niet tegen hem te moeten spelen...

Maar nu, na bijna een decenium in het eerste elftal, sloot hij het voetbalhoofdstuk in zijn leven af. Joris is ondertussen getrouwd en werd vlak voor de eindrondes vorig seizoen papa van dochter Marielena. Ookal was het een aangekondigd, het maakt het afscheid van een trouwe Sportvriend niet minder pijnlijk. Danke Joris. Veel succes nog, we gaan je missen op de rechtsachter!

 

En waar was u? Op Donderdag 15 september 1966. Het was een zwaarbewolkte dag, met windstoten tot 59 kilometer per uur. The Beatles stonden op nummer 1 in de hitlijsten met Yellow Submarine. Maar hetgeen de Peerder Sportvrienden onthouden van die dag is dat Hendrik Witters zich aansluit bij onze club!

50 jaar later is hij nog steeds één van de drijvende krachten binnen onze club. Als huidig penningmeester, afgevaardigde van het eerste elftal, en manusje van alles in de kantine maakt hij zich weer elke week onmisbaar.

Merci Hendrik!

 

Samen met Albert Wienen, die vorig jaar gehuldigd werd voor zijn 50 jarig lidmaatschap, is Hendrik nu al 101 jaar aangesloten bij Peer SV. En beiden nog steeds als actieve leden! Het zijn straffe mannen...

 

Foto's van de huldiging vindt u hier rechts op de pagina terug.