Doe je online aankopen via TROOPER en steun K. Peer SV

Lees hier hoe je ons kan steunen

Het is weer voorbij, dat mooie voetbalkamp

Gepubliceerd op

Het stond weer in menig agenda met rood omcirkeld: van 10 tot en met 14 april: Voetbalkamp K. Peer SV. Vijf dagen vol voetbalplezier.

Meerdere keren trainen per dag: net zoals de profs. Tussendoor enkele afleveringen van FC De Kampioenen kijken: net zoals de profs. Elke middag een lekkere, voedzame maaltijd voorgeschoteld krijgen: net zoals de profs. Geen afwas moeten doen: net zoals de profs. Af en toe eens spelletje gaan spelen in de bosjes: net zoals de profs! Al vroeg het niet veel aanpassing voor het jonge geweld (ze waren bijna met 200 dit jaar!) om zich hieraan aan te passen. Ze hebben geen baantje naast het voetbal, dus zijn het feitelijk profs.

Ook dit jaar kwamen enkele bekende koppen kijken of onze jonge 'profs' het wel goed deden. Onder andere Homeboy​ Wolke Janssens (STVV), Nordin Jackers (KRC Genk), Kristof Van Hout & Koen Van Langendonck (beiden KVC Westerlo) kwamen een kijkje nemen en deelden lustig handtekeningen uit.

Op de laatste dag werden de trofeeën uitgedeeld in de verschillende competities en klassementen en werd de tombola, met hoofdprijs een echt shirt van Dries Mertens, gehouden.

Een kleine fotoreportage vind u rechts op deze pagina terug...