Doe je online aankopen via TROOPER en steun K. Peer SV

Lees hier hoe je ons kan steunen

U17 Kampioen forever!

Gepubliceerd op

They've done it! De U17 zijn oververdiend (slechts 1 verlieswedstrijd!) kampioen gespeeld in de gewestelijke U17-reeks A. En dat al op de op 2 na laatste speeldag.

Voor de competitie werd er vooral gehoopt om in de eerste kolom, of met wat geluk top 3, te kunnen spelen. Maar deze titel overtreft alle verwachtingen. Na de enige nederlaag, op de eerste speeldag, zakte de kopjes dan ook niet. De tweede speeldag werd er al met 4-0 gewonnen. 4 maal scoren en de 0 houden: dat opent perspectieven. Ze keken niet meer om en wonnen alle overige wedstrijden. De ene al wat vlotter dan de andere. De eerste wedstrijd van de terugronde bijvoorbeeld. Toen werd Sporting Wijchmaal met 3-2 verslagen. Een afstandsschot in de laatste seconden zorgde voor de overwinning. Datzelfde Wijchmaal dat 4 seizoenen geleden nog 66 punten méér pakte dan onze toenmalige U13 ploeg. Wat een contrast vandaag met de ploeg die zo'n zes seizoenen geleden gevormd werd. Bijna alle spelers begonnen toen pas dit mooie spelletje te spelen. In de beginjaren werd er ook gefeest; als de nederlaag niet te groot was: 22-0 verlies tegen Kaulille FC? Fantastisch! Dat is een beter resultaat dan vorige week.

Sindsdien zijn er niet veel spelers afgehaakt. Zij die doorzette worden nu beloond.

De titel word echt gevierd na de thuiswedstrijd op de laatste speeldag, op 3 december, tegen Kadijk SK. De dakwerker is reeds besteld, want het dak gaat er dan beslist van af!

Het eindklassement vind u hier terug.