Seniorenkern dankt supporters en vrijwilligers

Zondag 9 april, 2017 om 16:00
Seniorenkern dankt supporters en vrijwilligers

"Beste vrijwilligers", Zo begon kapitein Giagnacovo zijn toespraak. "We zouden jullie vanuit de spelerskern graag willen bedanken voor al het harde werk achter de schermen. Op sportief vlak hebben we de voorbije jaren mooie prestaties neergezet, met vorig seizoen de promotie naar 3de provinciale en in het huidige seizoen hebben we lange tijd uitzicht gehad op de eindronde. Ik hoop dan ook dat we jullie kunnen vermaken met het voetbal dat we op de mat leggen. Laten we ambitieus zijn en volgend jaar proberen een gooi te doen naar een einderonde-ticket. Zeker ook op extra-sportief vlak is K. Peer SV in mijn ogen een heel mooie club. Hoewel ik subjectief ben, aangezien ik al van mijn 5de voor K. Peer SV speel, bewijst de huidige groep toch de warme sfeer die hier hangt. Spelers die hier zijn, blijven graag bij ons en spelers die weggaan, komen ook weer graag terug. Dat is zeker en vast ook jullie verdienste! We bedanken jullie graag voor de familiale en gezellige sfeer die binnen de club hangt, de fris getapte pintjes en Duvelkes, de pleinen die steeds in orde zijn, de kantines en kleedkamers die netjes gepoetst worden, de transfers die gebeuren, de evenementen zoals de mosseldagen en kerstmarkten die steeds succesvol zijn, en voor zoveel meer werk achter de schermen. Jullie moeten weten dat wij, vanuit de spelersgroep, dat erg appreciëren en waarderen. Dik applaus!"

 

​Verder mocht het mooie spandoek wat ze lieten maken ook gezien worden. Het kreeg een mooie plaats achter het doel.

​Foto's van de skipper zijn toespraak vind u rechts op deze pagina.

  • Delen