Doe je online aankopen via TROOPER en steun K. Peer SV

Lees hier hoe je ons kan steunen

Steun onze crowdfundactie! Via www.VoorPeer.be

Gepubliceerd op
Vandaag start Peer SV een crowdfundactie om een UTV (een soort van golfkarretje met laadbak) aan te kopen.
Op deze manier hopen we onze terreinen nog beter en efficiënter te kunnen onderhouden (wellen, slepen, zand aanvullen en andere herstellingen).
Er is recentelijk namelijk een gloednieuw en gepassioneerd team aan de slag gegaan om onze voetbalvelden en de kantine en kleedkamers van Peer SV op het bekende hoge niveau te houden. 
Nu is mankracht op zich niet voldoende natuurlijk. Om bovenstaande te kunnen doen moeten we deze mannen ook van de nodige materialen voorzien om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Met een UTV kunnen we de terreinen in optimale omstandigheden klaarmaken én houden voor de trainingen en wedstrijden van ons groeiend aantal jeugdploegjes.
Tot nu toe werd er gebruikt gemaakt van auto's van vrijwilligers (niet ideaal voor het gras en de versnellingsbak van de auto's) en spierkracht en incidenteel maakte we ook een boer technisch werkloos door zijn tractor te lenen.
Dit willen we natuurlijk niet meer laten gebeuren! Help mee en doneer zodat we de mooiste grasmatten uit de regio kunnen (onder)houden!
Dit jaar is onze mooie club aan zijn 75ste seizoen in competitie begonnen. Nu willen we ook onze greenkeepers de 21ste eeuw binnenloodsen.

Doe mee! Steunen kan je hier: https://voorpeer.be/nl/projects/voetbal