Rudi Vanhees ° 1965 † 2018

Zondag 4 maart, 2018 om 10:00
Rudi Vanhees ° 1965 † 2018

Met grote droefnis melden wij dat Rudi, voorzitter, vriend van iedereen, plots van ons is heengegaan.

Wij zoeken nog naar de juiste woorden om deze nederlaag te overwinnen. De zin, "Hier zijn geen woorden voor", komt momenteel meermaals terug. Simpelweg omdat deze er gewoon niet zijn.

Maar onder andere sociale media staan bol van de reacties, want Rudi was niet enkel kartrekker bij K. Peer SV, maar ook bij SPeer, S-Plus, VZW De Wissel en als schepen van de Stad Peer: "Daar ben ik niet goed van. Een crème van een kerel met een hart van goud die plots het leven laat. Rudi Vanhees, bedankt voor al je tips en inzet." of "Enkel de grootsten worden op schouders gedragen... Prachtige herinnering aan de promotie waarbij ik je 40-jarige snor mocht afscheren. De K.Peer.SV familie is in diepe rouw... Rudi, de voorzitter, het bestuurslid, de helper, een vriend en zoveel meer... We gaan je missen man!" vinden we onder anderen terug.


 Bedankt voor alle mooie momenten.

Voor altijd in ons Peerse hart,
 Club K. Peer SV

  • Delen