1ste elftal neemt afscheid van interimcoaches Witters en Meuwis

Donderdag 26 april, 2018 om 20:00
1ste elftal neemt afscheid van interimcoaches Witters en Meuwis

Op de laatste training van het seizoen heeft onze eerste ploeg op gepaste wijze afscheid genomen van interimcoaches Koen Witters en Benny Meuwis. Alle spelers trokken voor de gelegenheid een t-shirt aan van de Koen Witters Voetbalschool. T-shirts die de spelers doorheen de jaren verzameld hebben door aanwezig te zijn op de jaarlijke voetbalkampen tijdens de paasvakantie, die Koen samen met onze club organiseert.

Onder de leiding van Koen en Benny werd er niet meer verloren en werd het behoud ruim veilig gesteld. Dat deze mannen konden sjotten wist Koen natuurlijk al langer, anders had hij zeker de t-shirts teruggevraagd op het einde van elk voetbalkamp.

Bedankt Koen en Benny en tot binnenkort!

  • Delen