75 jaar K. Peer SV gevierd met mooie tentoonstelling

Vrijdag 28 september, 2018 om 22:00
75 jaar K. Peer SV gevierd met mooie tentoonstelling

Vanavond werd het 75 jaar bestaan van onze club gevierd. We deden dat met mooie speeches van onze eigen voorzitter, Albert Wienen, voorzitter van het gewest Noord-West Limburg, Marco Hamal en onze burgervader, ex-speler Steven Mathei. En dit voor een bomvolle kantine. Het was een leuk terugzien van iedereen die de club zo'n warm hard toewenst. Er waren onder andere 3 ex-voorzitters aanwezig. Na de speeches ging men over tot de opening van een heuse tentoonstelling die nog tot en met 14 oktober te bezichtigen blijft tijdens de wedstrijden van onze teams en op donderdagavond vanaf 19u30. De tentoonstelling belicht zowat alle aspecten van de club van in de jaren 40 tot en met het heden: de voetbalploegen ansich, de accommodatie, de promoties. Maar ook de mindere momenten, zoals het overlijden van Voorzitter Rudi Vanhees eerder dit jaar. Voor zowel jong als oud een plezierige terugkijk dus. Meer als eens konden de zinnen "Amai, gij had toen nog veel haar", of "Gij stond toen wel veel scherper hé" opgevangen worden.

Sfeerfoto's vind u rechts of onderaan (afhankelijk vanuw toestel) op de pagina terug.

  • Delen