Ploegenvoorstelling jeugd en nieuwjaarsreceptie

Zondag 20 januari, 2019 om 17:00
Ploegenvoorstelling jeugd en nieuwjaarsreceptie

Vandaag werd er een nieuwjaarsreceptie georganiseerd op de club. Voor sponsors, supporters, sympathisanten en alle andere leden. Tegelijk werd er ook een ploegenvoorstelling van de jeugd gehouden. 

Er werd afgetrapt met het maken van ploegfoto's, waarna er een algemene groepsfoto werd genomen met ook het eerste elftal. Daarna volgde de druk bijgewoonde receptie. Voorzitter Albert Wienen én special Guest Peter Croonen, voorziter van de beste voetbalploeg van het moment, KRC Genk, richtte een woordje tot alle aanwezigheden. Er werd nog leuk gekeuveld tot de spelers van het eerste elftal het terrein betraden. De allerkleinste mochten mee het veld op. Een goede oefening, want op 8 februari mogen ze hetzelfde doen bij KRC Genk, als deze Standard Luik partij zullen geven in de Luminus Arena. Toen de jeugdspelertjes snel het terrein verlieten, om nog een lotje te kopen om één van de twee gesigneerde truitjes van KRC Genk te kunnen winnen, gaf Peter Croonen de symbolische aftrap. Ook voor hem was dit een primeur, maar het was duidelijk dat hij nog wel eens ooit tegen een balletje heeft getrapt in het verleden.

Foto's van het hele gebeuren vind u rechts of onderaan (voor de mobiele bezoekers) op deze pagina.

De afwezigen hadden zeker ongelijk, want het eerste elftal speelde een zeer goede partij (allez, toch zeker voor de rust), met een 4-0 ruststand tot gevolg. De partij eindigde op 4-1.

  • Delen