Copa Imperia 2019: de foto's

Donderdag 30 mei, 2019 om 23:00
Copa Imperia 2019: de foto's

Ideaal voetbalweer vandaag: niet te warm (zoals de vorige twee edities), niet te koud, droog. Al gold dat niet voor de kelen. Die werden goed nat gehouden. En dat vooral JC De Kouter, die met de zuipbeker naar huis gingen. Ze hielden in een spannende strijd nipt De Biesjten Van Peer af. Het eigenlijke toernooi, met 19 kameraadschappen dit jaar, was ook op het veld zeer spannend, met zeker een ploeg of 5-6 die kans maakten op de overwinning. Uiteindelijk was het Jezel United die voor de 3de keer op rij(!) de overwinning binnenhaalde. Dit keer hielden ze in de finale X-think af.

Ook veel dank aan alle vrijwilligers die iedereen hielpen met ieders dorstjes en hongertjes. I'm loving it!

Hopelijk mogen we iedereen volgend jaar opnieuw welkom heten. Rechtsbovenaan op deze pagina vind u nog enkele sfeerfoto's terug.

  • Delen