Reeksindelingen '19-'20

Donderdag 13 juni, 2019 om 10:00
Reeksindelingen '19-'20

Hoera! De reeksindelingen voor het seizoen 2019-2020 zijn er!

Eerste en tweede elftal: Ten opzichte van vorig seizoen kunnen we weer strijden om een extra derby. SV Breugel is zoals geweten naar derde provinciale gestegen via de eindrondes. Het gaat ook weer een blij weerzien worden met Verbroedering Lommel, Sparta Lille, FC Anadol en, na lange tijd, Eendracht Zelem. We ruilen hen in voor de verre verplaatsingen naar Sporting Club Donk, Amadina VC Schakkebroek en Thes Sport Tessenderlo B. Verder trekken we dit seizoen ook niet richting Excelsior Hamont en VV Heusden-Zolder. De afbeelding bovenaan dit artikel geeft een mooie weergave van hoe de reeksen in 3de provinciale dit seizoen zijn ingedeeld. Hier vindt u voor de volledigheid de reeksindeling nog terug.

B-reserven: Onze club heeft een lange traditie van B-reserven (of derde ploegen), maar nu was het alweer van 2012-2013 geleden dat we zulk elftal hadden kunnen inschrijven. Zij spelen komend seizoen in een mooie reeks met veel ploegen rond de kerktoren. Hier vind u hun volledige reeks terug.

U13: Dit seizoen kunnen we uitpakken met 2 U13 ploegen. Net zoals alle jeugdploegen strekt deze reeks zich uit van september tot december. De A-ploeg gaat aan de slag in een gemengde reeks niveau1 & 2. De B-ploeg in een volledig niveau 1 reeks. Beiden teams krijgen een mooie reeks voorgeschoteld. De A-reeks vindt u hier terug, de B-reeks hier.

U10: Onze U10 mag de Maaskant onveilig gaan maken. Hun reeks vindt u hier terug.

U9: Ook de U9 beschikt dit seizoen over 2 topteams. De A-reeks vindt u hier, de B-reeks hier.

U8: Onze U8 kijken voornamelijk richting het oosten in hun reeks.

U7: Onze twee U7 ploegen mogen voor nieuwjaar bijna elke keer een roadtrip maken, met voor beide ploegen enkel de trip naar Meeuwen die niet als "ver" te bestempelen is. De A-reeks vindt u hier, de B-reeks hier. Hopelijk vallen de verplaatsingen na nieuwjaar beter mee.

Voor de U6 is het nog enkele weken geduld oefenen om hun reeks te kennen. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de clubs die nog niet weten over hoeveel nieuwe aanwinsten ze kunnen beschikken begin september.

  • Delen