Mosselfeest 23, 24, 25 oktober. - Geniet dit jaar ook in je eigen bubbel!

Zaterdag 10 oktober, 2020 om 17:00
Mosselfeest 23, 24, 25 oktober.  -   Geniet dit jaar ook in je eigen bubbel!

Ook dit jaar organiseren we weer ons mosselfestijn! Dit jaar vallen deze culinaire hoogdagen op 23, 24 en 25 oktober. Dit jaar zal het mosselfeest enkel met afhaalmenu's werken. Zodat u van de beste mosselen kan genieten in uw eigen bubbel!

Op het menu: Kiest u voor het neusje van de zalm? Wilt u weten welk stoofvlees we in de kuip hebben? Voelt u zich de koning te rijk met ons koninginnenhapje? Of eet u liever vlees noch vis, ook dan kan u komen, om de mossel te vieren!

Inschrijven kan via elke trainer of bestuurslid, aan de toog van onze kantine of online via info@kpeersv.be. Gelieve vóór zondag 18 oktober in te schrijven.
Vergeet ook niet uw familie, buren en vrienden uit te nodigen op deze dagen van gastronomisch hoogtij. :-P

  • Delen